donderdag 15 maart 2012

Ringenkussentje Elmo

Vrienden van ons gingen trouwen en er werd mij gevraagd of ik een bijzonder ringenkussentje kon maken. Geen standaard wit hartje ofzo maar iets speciaals voor hun zoontje. Samen op de bank met een kop thee hebben we zitten brainstormen wat dat zoontje nu zo leuk vond. Elmo is die helemaal gek van riep ze opeens.
Oei dacht ik dat is een uitdaging. Veel zoeken op internet maar geen patroon van Elmo wat ik kon gebruiken dus dan maar zelf gaan puzzelen. Zoals ik met alles doe begin ik dus gewoon te knippen en kijk wel waar ik uitkom.
Het zou wel leuk zijn als het mondje van Elmo open kon in plaats van gewoon een zwart streepje. Weljaaaa maak het jezelf makkelijk. Met wat karton en gepuzzel ging het toch aardig op een mond lijken en zodra je die grote witte ogen op het oranje stofje plaatst kijkt hij je al vrolijk aan. Oww wat een lol gelijk. Elmo staat nu nog vrolijk op zijn slaapkamertje te pronken. Het mannetje was er zo blij mee en zijn papa en mama hadden er veel lol van. Missie geslaagd.
Op de foto mijn eigen ring want ik moest wel eerst goed passen natuurlijk.


2 opmerkingen:

  1. awwh wat een superschattig ringkussentje zeg! Ik zie dat helemaal voor me zo, op een bruiloft. Dat kindjelief met zo'n lief kussentje met ringen aan komt zetten....*smelt* awwh!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuk en origineel! Wat was het een mooie en leuke dag! Mede dankzij jouw Elmo! X

    BeantwoordenVerwijderen